Massage cadeaubon

Massage cadeaubon
Op zoek naar de leukste cadeaubon voor de Sint, Kerst, een verjaardag of bruid?
Een massage cadeaubon is altijd hét perfecte cadeau! Of het nu een massage cadeaubon is voor een ontspanningsmassage, een sportmassage of een duo massage … Wij hebben iets dat goed is voor elke gelegenheid.

Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage kun je terecht bij Massage Hilversum. Bel 06 52084144 voor een afspraak. Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau vor elke gelegenheid!

Massage cadeau bon Hilversum

Ogen dicht, je lichaam wordt gekalmeerd en verwend, je drukke geest drijft langzaam op een wolkje weg… Wat een heerlijke ontspanning en fantastisch luxe cadeau om te krijgen!

Hét cadeau van gezondheid en welzijn
Een massage cadeaubon is een heerlijk ontspannende cadeaubon voor elk moment van het jaar. Het is perfect als een verjaardagscadeau, een kerstcadeau, een cadeau voor een huwelijk, voor Moederdag, Vaderdag of voor je kinderen. Het is ook een mooi cadeau aan een goede vriend waarmee je laat zien dat je echt om hem of haar geeft!

Met de massage cadeaubon  van Centrum Eén & Al geef je het cadeau van wellness en geluk: Waar ware ontspanning en genieten beginnen!

Diverse massage cadeaubonnen
Voor elke gelegenheid is er een massage cadeaubon beschikbaar. Je kunt kiezen uit de diverse soorten massage. Je kunt echter ook een algemene bon bestellen en de keuze open laten.
- Massage Cadeau bon voor elke gelegenheid 60 minuten € 50,-
(ontvanger nooit eerder bij ons geweest? Dan is het éénmalig € 30,-)

- Massage Cadeaubon Sportmassage 60 minuten € 50,-
(ontvanger nog nooit eerder bij ons geweest? Dan is het éénmalig € 30,-)

- Massage Cadeaubon Ontspanningsmassage 60 minuten € 50,-
(ontvanger nog nooit eerder bij ons geweest? Dan is het éénmalig € 30,-)

- Massage Cadeaubon Duo Massage 60 minuten € 80,-
- Massage Cadeaubon Workshop partner massage, 2 personen € 185,-

Voor bestellingen kun je bellen met Sandra Souisa 06 52084144