Sportmassage

Een sportmassage is een heerlijke manier om te ontspannen en te herstellen. Een sportmassage helpt blessures herstellen én voorkomen. Voor een goede sportmasseur bel je Massages Hilversum op 06 52084144.

Voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage kun je bij ons terecht. Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!

Al maanden liep ik rond met een zeer slechte schouder, tot het punt dat ik mij moest ziekmelden. Na fysiotherapie kwam ik per toeval bij Sandra terecht. Na één behandeling kon ik de arm al veel beter bewegen. Na drie behandelingen was ik van mijn klacht af!
Ik weet nu dat ik zo af en toe naar Sandra moet gaan om te voorkomen dat ik klachten krijg.
Chris T.

Sportmassage Hilversum

Sportmassage verbetert flexibiliteit

Wanneer je sport worden je spieren aan het werk en op spanning gezet. Een sportmassage na het sporten helpt je spieren weer los te laten. Dit kan leiden tot verbeterde flexibiliteit. Wanneer je spieren goed tot ontspanning worden geholpen met een sportmassage merk je dat je snel flexibeler wordt in alle daagse bewegingen.

Sportmassage herstelt de spieren

Een sportmassage helpt de spieren in het herstelproces. Een massage verbetert de circulatie van vloeistoffen in je lichaam. Wanneer  deze efficiënt circuleren, zijn voedingsstoffen en zuurstof beter in staat om je spieren en andere weefsels beter te bereiken. Ook het bloed krijgt hiermee meer zuurstof.

Sportmasssage vermindert spierpijn

Regelmatig getrainde spieren kan uiteindelijk leiden tot pijn. Wanneer je bijvoorbeeld je bilspieren, quads en hamstrings regelmatig stevig traint,  dan is de kans groot dat je pijnlijke heupen en knieën ontwikkeld. Door deze pijn kan het lichaam op andere delen gaan compenseren en kan zelfs leiden tot ernstig letsel. Een sportmassage helpt pijn en letsel te voorkomen door het verminderen van de spierpijn na de training.

Sportmassage verbetert nachtrust

Tot slot , een massage helpt ook bij het verbeteren van de kwaliteit van je slaap. Een goede nachtrust voorkomt vermoeidheid en voorziet je van energie. Een uitgerust lichaam heeft minder kans op blessures.

Afspraak

Er wordt gewerkt op afspraak. Wanneer je graag een massage wilt Sportmasssage Hilversumplannen dan kun je Sandra Souisa bellen op telefoonnummer 06 52084144. We zijn bereikbaar op maandag tot en met zondag van 9.00  tot 19.00 uur.

Tarief

Een massage kost € 50,- per uur.
this page in english

Centrum Eén & Al

Massage Hilversum is onderdeel van Centrum Eén & Al, holistisch en therapeutisch gezondheidscentrum te Hilversum. Bekijk voor trainingen, cursussen en workshops onze agenda.